Ziņas

WESS cenu harakiri

Samazinātas cenas Toyota un Lexus automašīnām
Tikai 13.decembrī līdz pusnaktij
Tikai WESS autocentros

Šodien, piektdienā, 13.decembrī Toyota un Lexus dīleris Wess ir nolēmis izdarīt kaut ko neprātīgu. Pasākuma nosaukums ir izteiksmīgs - WESS CENU HARAKIRI.

Te ir vietā atgādināt, ka harakiri, kas burtiskā tulkojumā nozīmē „vēdera griešana”, ir samuraju pašnāvības rituāls, ko Japānā sauc arī par seppuku.

Tā ir daļa no samuraju goda kodeksa, ko parasti izdara brīvprātīgi, lai nekristu ienaidnieka rokās un neciestu vēl lielākas mocības. Tehniski tas tiek izpildīts, izmantojot īsu dunci, ietriecot to vēderā un virzot no kreisās uz labo pusi.

No tā mēs varam secināt, ka cenu atlaides, kas šodien būs pieejamas japāņu zīmolu Toyota un Lexus automašīnām WESS autocentros Ulmaņa gatvē un Berģos, būs patiešām graujošas.

WESS nekādu plašāku informāciju nesniedz, vien lakoniski norāda - nogriežam cenas visiem Toyota, Lexus un mazlietotiem automobiļiem – bez izņēmuma. Tikai vienu vakaru - 13. decembris 16:00 - 00.00

 

 

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.