Ziņas

Jauns Subaru salons Brīvības gatvē

AD REM Auto jauns Subaru salons
Brīvības gatvē 246
Subaru tirdzniecības un servisa centrs

Oficiālais Subaru pārstāvis Latvijā - AD REM Auto pārcēlies uz jaunu mājvietu Brīvības gatvē 246, Rīgā.

No šodienas tas būs Subaru tirdzniecības un servisa centrs.

Uzņēmums "AD REM Auto", kas dibināts 1992. gadā, jau piecus gadus Latvijā pārstāv japāņu ražotāja "Fuji Heavy Industries" vieglo automobiļu marku Subaru.

Piecu gadu laikā "AD REM Auto" Latvijā ir pārdevis 678 Subaru automobiļus, un sniedz tehniskās apkopes un servisa pakalpojumus daudz, daudz vairāk Subaru markas automobiļu lietotājiem.

 Subaru Latvijā piedāvā visplašāko pilnpiedziņas automobiļu klāstu. Tie nereizi vien ir pierādījuši savu piemērotību Latvijas mainīgajiem ceļu segumiem un laikapstākļiem. Jaunajās Subaru mājās var iepazīt arī jaunāko Subaru modeli – pilnīgi jauno Forester, kurš jau šobrīd ir iekarojis daudzu Subaru cienītāju sirdis.

Pērc Subaru, dalies mīlestībā

Marta beigās AD REM Auto noslēdza labdarības akciju "Pērc Subaru, dalies mīlestībā", kas ilga divus mēnešus. Šīs akcijas ietvaros tika vākti līdzekļi un mantas Strazdes bērnu namam un dzīvnieku patversmei "Ulubele". "

AD REM Auto pateicas visiem klientiem, atsaucīgajiem cilvēkiem un kompānijām, kuru vidū ir arī akcijas oficiālie atbalstītāji "Jānis Roze" un "Anigma".


 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!