Ziņas

BMW velospēds ar nosaukumu Pedelec

BMW parāda i Pedelec
Divritenis ar elektromotoru
Saliekams un uzlādējams

BMW atklājuši pasaulē pirmo veikalu, kas veltīts vācu autoražotāja „i” zīmolam.

Tas atrodas prestižajā Londonas Pārkleinā un piedāvā virkni preču eko-domājošiem BMW faniem. Viens šāds objekts ir saliekamais elektrovelosipēds, kam BMW devuši nosaukumu „i Pedelec”, kas ir atvasinājums no Pedal Electric Cycle.

Pedeļecam ir alumīnija un oglekļa šķiedras rāmis, un to var ērti salocīt, ievietojot i3 elektro-hečbeka (kas vēl nav pārdošanā) bagāžas nodalījumā.

Elektromotors spēj iekustināt divriteni līdz 25 km/h lielam ātrumam. BMW skaidro, ka atkarībā no braucēja svara un ceļa apstākļiem, baterija ļaus veikt no 25 līdz pat 40 kilometru distanci tikai ar elektrību vien.  

Turklāt bremzējot, vai braucot no kalna, baterija uzlādējas. To var uzlādēt arī no parastas rozetes pusotras stundas laikā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.