Ziņas

Jaunais G-Klases Mercedes ir klāt!

Mercedes parāda jauno G-Klasi
Lielākās pārmaiņas - interjerā
Divas jaunas AMG modifikācijas

Šis ir jaunais G-Klases Mercedes-Benz apvidus auto, leģendārais „Gelandewagen”, kas ražošanā ir jau kopš 1979.gada.

Vienīgās ārējās atšķirības no līdzšinējā modeļa ir LED dienasgaitas gaismas, jauna radiatora reste un jauni buferi AMG modifikācijām.  

Tomēr interjers gan piedzīvojis lielākas pārmaiņas – mērinstrumentu panelis ir aizlienēts no M-Klases, arī viduskonsole ir jauna, turklāt visam pa vidu ir liels krāsains COMAND Online sistēmas monitors, ar kura starpniecību var vadīt DVD mainītāju un daudzās funkcijas, kas ir šim auto. Arī multifunkcionālās stūres dizains ir jauns.

Mercedes informē, ka jaunajai G-Klasei ir plašāks drošības aprīkojums, kurā ietilpst DISTRONIC PLUS, aklās zonas brīdinājums sistēma, PARKTRONIC ar atpakaļskata kameru, un jauna elektroniskā stabilitātes kontroles sistēma ar piekabes stabilitātes „palīgu” un HOLD funkciju.

Modifikāciju klāstā - G 350 BlueTEC un G 500, kā arī saīsinātās riteņu bāzes G 500 kabriolets.

G350 BlueTEC ir 3,0 litru V6 dīzeļdzinējs ar 211 ZS un 540Nm, bet G500 ir 5,5 litru V8 ar 388PS un 530Nm. Abām modifikācijām ir septiņpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Jaunums ir divas AMG modifikācijas – G63 AMG, kurai zem motora pārsega ir jauns 5,5 litru V8 biturbo dzinējs ar 544 ZS un 760 Nm griezes momentu, kā arī G65 AMG, kas ir pirmais G-Klases sērijveida pārstāvis ar V12 dzinēju.  6,0 litru biturbo spēkstacija attīsta 612 ZS un monstrozu 1000 Nm griezes momentu.  Nenoliedzami, jaudīgākais sērijveida apvidus auto pasaulē, secina Mercedes-Benz.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!