Ziņas

Spiegu foto atklāj jauno BMW 4.sēriju

BMW 3.sērijas kupeja
Sauks par 4.sēriju?
Skaties fotogaleriju!

Šie ir jaunākie spiegu foto, kuros redzama jaunā BMW 3.sērijas kupeja, kas, pēc visa spriežot, tiks saukta par BMW 4.sēriju.

Skaidrs ir viens – neatkarīgi no nosaukuma, šis divdurvju modelis tiks veidots  uz jaunā, sestās paaudzes BMW 3.sērijas bāzes.  

Kā liecina vēsture, lielākā daļa no BMW 3.sērijas kupejām stilistiski ir diezgan jūtami atšķīrušās no šī paša modeļa četrdurvju versijām. Šī tradīcija tiks turpināta arī ar jauno, F32 modeli, kam reti kurš virsbūves panelis būs tāds pats kā sedanam.  

Kamēr siluets ir līdzīgs pašreizējai 3.sērijas kupejai, F32 (jeb – BMW 4.sērijai) būs agresīvāka izskata, zemāks priekšgals, bet aizmugure atgādinās 6.sērijas kupeju.

Pagaidām mūsu spiegiem nav izdevies nofotografēt auto interjeru, taču sagaidāms, ka tas būs praktiski tāds pats kā 3.sērijas sedanam.

Arī zem motora pārsega pārsteigumi nav gaidāmi – dzinēju klāstā būs tie paši četru un sešu cilindru benzīna un dīzeļa turbodzinēji.  No transmisijām varēs izvēlēties vai nu sešpakāpju manuālo vai astoņpakāpju automātisko transmisiju.

Auto klajā nākšana gaidāma nākamgad.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.