Ziņas

Ferrari vadībā varētu stāties dzeltenās preses mīlulis

Ferrari šefs domā par politiku
Amatu varētu nodot Džanni Anjelli mazdēlam
Poetnciālais Ferrari šefs pazīstams ar vētrainu dzīvesveidu

Itālijas mēdiji vēsta, ka Ferrari šefs Luka di Montezemolo gatavojas pamest šo posteni, un nodot to Fiat impērijas dibinātāja Džanni Anjelli mazdēla Lapo Elkanna pārziņā.

Kā zināms, marķīzs di Montezemolo pārņēma Fiat vadību pēc Džanni Anjelli nāves ar norunu, ka saglabās uzņēmumu viņa mazdēliem, kad tie paaugsies.  

Tas brīdis ir klāt – 35 gadus vecais Džons Elkanns jau ir Fiat grupas priekšsēdētājs un Anjelli miljardu impērijas kroņprincis, bet viņa jaunākais brālis, 33 gadus vecais Lapo, ir pietiekami pieaudzis, lai arī viņam uzticētu kādu svarīgu posteni.  Savukārt di Montezemolo pēdējā laikā arvien biežāk norāda uz savām politiskajām ambīcijām un tuvākā vai tālākā nākotnē varētu startēt Itālijas valdības vadītāja amata virzienā.

Par to, kur Ferrari novedīs Lapo Elkanns, ja viņš ieņems Montezemolo vietu, gan nav skaidrības. Bez sava amata Fiat mārketinga departamentā viņš vairāk pazīstams kā pleibojs, kas lielāko daļu sava laika pavada Ņujorkā vai Sentropēzā , turklāt pirms dažiem gadiem gandrīz nomira no narkotiku pārdozēšanas, izklaidējoties kopā ar vairākiem transvestītiem.

Sava ekstravagantā ģērbšanās stila un dzīvesveida dēļ viņš jau ilgāku laiku ir viens no Eiropas dzeltenās preses mīluļiem. Starp citu – šajā attēlā redzamais Ferrari 599 ar sēdekļu apdari no veciem džinsiem, ir viens no viņam piederošajiem auto.   

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests