Ziņas

Fiat pārstāvis Autobrava oficiāli sāk darbu Latvijā

Autobrava atklāj salonu un servisa centru
Fiat modeļu serviss un tirdzniecība
Izdevīgi iepazīšanās piedāvājumi

Šodien Fiat pārstāvis SIA Autobrava oficiāli uzsāk šīs markas automobiļu tirdzniecību un apkopi Latvijā.

Sākot ar 20. janvāri Autobrava piedāvā klientiem iespēju iegādāties Fiat automobiļus uz īpaši izdevīgiem noteikumiem. Tā piemēram stilīgo mazauto Fiat 500 patlaban var iegādāties, sākot no 69 latiem mēnesī, savukārt Fiat Professional komercauto līnijas pazīstamāko pārstāvi Ducato dīleris piedāvā, iekļaujot cenā visas servisa apkopju un remonta izmaksas 3 gadu garumā.

Visiem interesentiem, kas iecienījuši itāliešu automašīnas, SIA Autobrava piedāvā iespēju iepazīties ar uzņēmuma servisa iespējām, samaksājot par diagnostiku oficiālajā Fiat servisā tikai vienu latu.

Kopumā Autobrava piedāvā sešus vieglo automobiļu modeļus, un vismaz tikpat daudz komerctransporta Fiat Professional modeļus no mazā Panda Van līdz Fiat Ducato. Viens no unikālākajiem automobiļiem ir Fiat Panda 4x4, kas ir lētākais pilnpiedziņas automobilis Latvijas tirgū.

SIA Autobrava valdes priekšsēdētājs Jānis Ieviņš: „Fiat piedāvājums atbilst Latvijas ekonomiskajai situācijai – zemas automobiļu cenas un lēta to ekspluatācija.” J. Ieviņš uzsver Fiat garantijas noteikumus: „Rūpnīcas garantija ir 2 gadi bez nobraukuma ierobežojuma vai 3 gadi vai 100 000 kilometri. 3 gadu garantija ir pievilcīga individuālajiem klientiem. Mūsdienu Fiat produktu kvalitāte klientu ērtībai, it īpaši komerctransporta lietotājiem, mums ļauj piedāvāt arī pagarinātas garantijas iespējas.”

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)