Ziņas

SPIEGU FOTO: četrvietīgais Ferrari

Ferrari izmēģina 612 Shooting Brake
Divdurvju auto ar četrām sēdvietām
V12 dzinējs un pilnpiedziņa

Mūsu fotogrāfam, izsekojot autoražotāju pārstāvjus gar slēgtajām testu trasēm Skandināvijas ziemeļos ir palaimējies ieraudzīt jaunāko Ferrari modeli, kas šobrīd neoficiāli tiek saukts par 612 Shooting Brake.

Auto pirmizrāde plānota ne ātrāk kā Ženēvas autošovā martā, tāpēc Ferraripagaidām šo modeli tur dziļā slepenībā. Auto prototips ir tā nomaskēts, ka izskatās visnotaļ atbaidoši. Taču, liekot lietā mazliet iztēles, var aptuveni nojaust, kāda būs auto forma. Turklāt pirmoreiz izdevies ieraudzīt arī auto interjeru, ieraugot tur – četras sēdvietas.     

Sagaidāms, ka jaunais modelis būs divdurvju kupeja ar četrām sēdvietām, kas aizvietos 612 Scaglietti. Jaunajam Ferrari, ko Maranello rūpnīcā pazīst ar kodēto nosaukumu F151, būšot pilnpiedziņas sistēma, kas pieslēgs priekšējos riteņus, ja tiks konstatēta aizmugurējo riteņu izslīdēšana. Tomēr sistēma sāks darboties vien, ja ātrums būs virs 145 km/h.

Zem motora pārsega – 6,3 litru V12 dzinējs ar 679 ZS, kas savienots ar septiņpakāpju divsajūgu transmisiju. No 0 līdz 100 km/h tas ļaus ieskrieties 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums būšot 335 km/h.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests