Ziņas

TAG Heuer pulkstenis McLaren faniem

McLaren laiž klajā pulksteni
Sadarbībā ar TAG Heuer
Tikai 1000 eksemplāri

Šogad klajā nāks jaunākais McLaren modelis, saasinot konkurenci sporta auto segmentā, kurā jau dominē tādi vārdi kā Ferrari un Lamborghini.  

It kā ar šo cīņu būtu par maz, McLaren sadarbībā ar savu ilggadējo F1 komandas sponsoru TAG Heuer laiduši klajā arī MP4-12C pulksteni, lai atzīmētu ceturtdaļgadsimtu kopš abu zīmolu partnerattiecību sākuma.  

Hronogrāfa dizains atgādina McLaren MP4-12C sporta auto, kas nonāks pārdošanā gada vidū, bruņots ar 3,8 litru V8 dzinēju, kas attīsta 600 ZS un spējīgs pārsniegt 320 km/h slieksni.  

Līdzīgi kā četrriteņu vārdabrālis, arī TAG Heuer MP4-12C ir gatavots no viegliem un augstvērtīgiem materiāliem. Ciparnīca ir no oglekļa šķiedras, bet korpuss – no titāna. Turklāt, līdzīgi kā auto, nedaudz atsegts arī „dzinējs”. 

Tiks izgatavoti vien 1000 TAG Heuer MP4-12C eksemplāru, kas būs pieejami tikai pie McLaren dīleriem. To cena pagaidām netiek atklāta. Taču skaidrs, ka tie, kas varēs atļauties maksāt vismaz 200 tūkstošus eiro par McLaren auto, varēs atļauties arī šo pulksteni.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.