Ziņas

Apzeltīts Fiat par pusmiljonu eiro

Klients Ķīnā vēlas ekskluzīvu mazauto
Pasūta apzeltītu Fiat 500
Cena 500 000 eiro

Kāds turīgs auto pircējs Ķīnā kļuvis par īpašnieku visnotaļ ekskluzīvam mazauto – Fiat 500 C Abarth, kas izgājis caur tūninga ateljē Fenice Milano speciālistu rokām.

Auto, kas veidots pēc pircēja pasūtījuma, ir rotāts ar tīru zeltu un briljantiem, kā rezultātā tam dots pilnīgi loģisks nosaukums „La Dolce Vita Gold and Diamonds”. Tiek ziņots, ka šis prieks pircējam no Ķīnas izmaksājis ap 500 tūkstošiem eiro.   

Par šo naudu Fiat 500 Abarth kabriolets ir bagātīgi rotāts ar zeltu, turklāt šī cēlmateriāla daļiņas satur arī zeltītā perlamutra baltais auto krāsojums.  Zelts atrodams arī uz riteņu diskiem un virsbūves apdares elementiem.

Arī salons nav kā standarta auto – par to liecina ne vien zelta apdare (atkal), bet arī Apple iPad Supreme Edition planšetdators, kas iebūvēts priekšējā panelī un rotāts ar zeltu un briljantiem. 

Lai arī dators ir izņemams, kolīdz tas tiek ievietots atpakaļ panelī, ar tā palīdzību var organizēt virkni auto aprīkojuma funkciju, kā arī, protams, izmantot visas standarta iPad funkcijas - sērfot internetā, lasīt e-pasta vēstules un skatīties video, vai arī – klausīties mūziku.  Sēdekļu apdarē izmantota augstas kvalitātes āda un alkantara.

Sadarbībā ar vēl vienu itāļu tūninga ateljē - Romeo Ferraris – auto 1,4 litru dzinēja jauda palielināta no 140 līdz 200 ZS, kā arī uzlikta sporta piekare un Brembo bremzes.  

Pircējs norādījis, ka arī auto saņemšanu vēlas īpašu. Tā tiks sarīkota kādam viņa draugam piederošajā juvelierizstrādājumu veikalā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)