Ziņas

Opel Antara jaunais izskats

Opel atsvaidzina Antara
Jauni dzinēji un transmisijas
Uzlabots salona dizains

Opel nākuši klajā ar atsvaidzināto Opel Antara.

Ražotājs uzsver, ka vislielākās izmaiņas notikušas zem motora pārsega - pilnībā atjaunotā dzinēju palete „var lepoties ne vien ar uzlabotām braukšanas īpašībām, bet arī ar ievērojami samazinātiem degvielas patēriņa un kaitīgo izmešu rādītājiem”.

Arī abas pieejamās transmisijas versijas – sešpakāpju mehāniskā un automātiskā pārnesumkārba – ir izstrādātas pilnībā no jauna.

Dzinēji

Atjaunotajā motoru paletē ietilpst jauns 2,2 CDTI Turbo dīzeļdzinējs, kas pieejams divās jaudas versijās ar 163 ZS un 184 ZS un, salīdzinājumā ar iepriekšējiem 2,0 litru agregātiem, ir palielinājis jaudu par 36 un 34 ZS.

163 ZS versija ir pieejama kombinācijā gan ar priekšējo, gan pilnpiedziņu, kā arī ar sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. 184 ZS versijas rīcībā arīdzan ir abi transmisijas varianti, savukārt pilnpiedziņa ar šo motoru ietilpst standartaprīkojumā.

Tāpat jaudas pieaugumu salīdzinājumā ar priekšteci par 30 ZS līdz 170 ZS piedzīvojis arī jaunais 2,4 litru četrcilindru benzīna dzinējs. Gluži tāpat kā vismazākais dīzeļdzinējs, arī šis ir pieejams visās kombinācijās gan ar priekšējo, gan pilnpiedziņu, kā arī gan ar manuālo, gan automātisko sešpakāpju pārnesumkārbu. 

Vizuāli uzlabojumi

Pie modernizētā Opel Antara galvenajiem ārējiem elementiem jāmin jauna radiatora reste, jauni miglas lukturi ar to ietvariem, kā arī pielāgots drošības buferis, aizmugurējie lukturi, kā arī par papildu samaksu pieejamie 19 collu vieglmetāla diski.

Salonā - jauna viduskonsole, papildu sīklietu novietnes, jaunu apdares materiālu izmantojums, ādas apdare „Titanium“, kā arī efektīvs salona apgaismojums.

Plašākajā jaunā Opel Antara aprīkojuma klāstā ietilpst tādas praktiskas funkcijas kā elektriska stāvbremze un kalnā uzbraukšanas palīga sistēma vieglākai ceļa kāpinājumu pārvarēšanai.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.