Ziņas

Jaunais Jeep Grand Cherokee jau Latvijā

Cena no 43 299 eiro
Pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem
Pārdošanā tagad

Jaunais Jeep Grand Cherokee beidzot ir apskatāms un nopērkams Latvijā.

Lai arī auto pamatā, kā iepriekš, būs Mercedes ML apvidus auto, dīzeļdzinējs vairs nebūs jau pazīstamais 3,0 litru CRD no Mercedes saimes, bet gan itāļu kompānijas VM-Motori radītais V6 agregāts.

Jeep īpašu uzmanību vērš uz interjera apdari, kas veidota „Eiropas standartu līmenī”. Auto riteņu bāze ir par 13,25 centimetriem garāka nekā pašreizējam modelim, taču pats auto ir tikai par 4,5 cm garāks. Tā rezultātā salons un kravas nodalījums ir kļuvis  plašāks.

Jaunais Jeep Grand Cherokee ir pieejams ar pastāvīgo pilnpiedziņu un elektronisku ierobežotas slīdes diferenciāli, lai nodrošinātu maksimālu saķeri ar ceļu. Tam ir arī jauna pneimopiekare, jeb Quadra-Lift ar pieciem augstuma režīmiem – divus no tiem var izvēlēties vadītājs, pārējie ieslēdzas automātiski.

Vēl viens jaunums ir Selec-Terrain, kas ļauj izvēlēties starp braukšanu pa šoseju vai bezceļu režīmā, atkarībā no apstākļiem un ceļa seguma.

Jeep Grand Cherokee sākumcena ir 43 299 eiro, un bāzes versijā tas tiek aprīkots ar 3,6 litru V6 benzīna dzinēju. Par 44 669 eiro iespējams jau iegādāties versiju ar V6 dīzeļdzinēju, bet 62 181 eiro maksā jaudīgākā modifikācija ar 5,7 litru V8 HEMI benzīna dzinēju.

Abas benzīna versijas jau ir nonākušas ražošanā, savukārt dīzeļa modifikāciju iespējams pasūtīt, bet tās ražošana sāksies tikai nākamā gada februārī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!