Ziņas

Suns sagrauž policijas auto

Suns uzbrūk policijas mašīnai
Sagrauž un norauj priekšējo bamperi
Skaties video

Uz suņiem neattiecas tik bargi likumi, kā uz viņu divkājainajiem laikabiedriem, tāpēc suņi var atļauties ko tādu, ko cilvēki nekad neriskētu darīt. Piemēram – uzbrukt policijas mašīnai.

Kamēr mēs (vai jūs) par šādiem trikiem jau sen tiktu nogādāti drošākā vietā, šajā video redzamo dzīvnieku tas neuztrauc.

Grūti pateikt, kas suni tā sadusmojis, taču skaidrs ir viens – viņš nolēmis atriebties policijas automašīnai, sagraužot un noraujot tās priekšējo bamperi.  Lai vai cik pieklājīgi ASV likumsargi mēģinātu atbrīvoties, tas neizdodas.

Šis unikālais skats nofilmēts no otras patruļmašīnas. Galarezultātā viss beidzas labi un pēc incidenta gan suns, gan policisti turpina savas ikdienas gaitas.


What Car? TV: Suns sagrauž policijas auto

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.