Ziņas

Jaunais Audi Q7: ekonomiskāks

Dzinējiem mazāk CO2 izmešu
Ekonomiskāks 4,2 TDI dzinējs
Virkne izmaiņu un daudz LED diožu

Audi nākuši klajā ar atjauninātu Q7 modeli, apgalvojot, ka bez uzlabojumiem ārienē tas kļuvis arī ekonomiskāks. Pirmkārt, visi seši dzinēji, kas tiek piedāvāti Q7 klāstā, tagad ir tīrāki, pateicoties tehnoloģijai, kas bremzēšanas enerģiju izmanto akumulatora uzlādēšanai.  

Lielāko degvielas patēriņa samazinājumu demonstrē jaunais 4,2 litru TDI dzinējs – tā vidējais degvielas patēriņš kļuvis par 1 litru mazāks un tagad ir 9.9 litri uz 100 km.  Savukārt lieliskais 3,0 TDI agregāts ieguvis AdBlue katalizatoru, kas samazina CO2 daudzumu līdz 235 g/km.

No ārpuses jauno Q7 varēs atšķirt pēc jaunas radiatora restes un druknākiem sānu moldingiem. Dārgākajām modifikācijām pamataprīkojumā būs 19 collu diski un Bluetooth savietojamība, kamēr S-Line līmenī iekļauti arī ksenona lukturi ar LED dienasgaitas gaismām, LED pagrieziena indikatori un jau minētā Bluetooth savietojamība.

Lasi Audi testus


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.