Opel Corsa hečbeks (06-) Atsauksmes par auto

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi

1.2 5M/T 3D

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 5/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Tikko ticis pie šī auto neizteicos pārāk pozitīvi, bet pēc 3 gadiem domas ir krasi mainījušās. Vienīgais vērā ņemamais 1.2 benzīna versijas trūkums ir mazā vilkme, jo auto priekš šī motora ir par smagu. Pilsētā viss ir ideāli, līdz 80 ieskrienas ļoti labi (tas gan ja nav vairāk par 2 pasažieriem), taču uz šosejas gan vilkmes trūkums ir jūtams, piemēram, kad svētdienās nepieciešams apdzīt "sēņotāju" rindas. Vēlviens neliels trūkums ir tāds, ka auto priekša ir diezgan zema - to var manīt uz stipri piesnigušām ielām vai uz kāda lauku mājas piebraucamā ceļa. Gaitā šī Corsa ir ļoti komfortabla, salīdzinoši klusa un stabila - pat pie 160, ja ir nepieciešams :) Salons priekš šīs klases auto ļoti plašs (praktiski un vizuāli), sasēsties arī 4-5 cilvēkiem gana ērti (piem 1,90 aiz 1,90). Izteikti ekonomisks uz šosejas (līdz 5 l/100km), pilsētā gan ēd tā vairāk, bet pāri ražotāja norādītajam gan nevajadzētu būt - viss, protams, izteikti mainās, ja gribas uzspiest, uz šosejas turēt virs 110 vai arī tiek vesti vairāki pazažieri. Uzturēšanā ļoti izdevīga - personīgi manai Corsai pa 3 gadiem un ~30`000 km (kopā jau 126`000 km),neskaitot pašsaprotamas apkopes, bijusi jāmaina tikai pusass putekļu gumija ;)

Ģirts Rinkēvičs, 27/09/2012

1.3 cdti

  • Kopējais vērtējums 2/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 1/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 1/5

Ja izmanto kā darba auto un visu laiku jāsteidzas pa Rīgu, auto pēc diviem gadiem ir jāmet ārā. Bieži lūst.

Janchxx Janchxx, 08/09/2010

1,4 benzīns Cosmo

  • Kopējais vērtējums 3/5
  • Braukšanas īpašības 3/5
  • Lietošanas izmaksas 3/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 3/5

Perfekts auto pilsētai, taču arī uz šosejas turas plūsmā (nekādus rallista cienīgus manevrus gan nav ko gaidīt, īpaši ar automātisko ātrumkārbu). Mašīnas dizains un interjers gana gaumīgs, ceļa pārredzamība varētu būt labāka. Iet diezgan klusi, tērē maz degvielas, taču braucot pa izteikti "lieliskajiem" Latvijas ceļiem, gada laikā auto ir sācis grabēt. Taču tas tikai pie tiešām ļoti slikta ceļa seguma un pie 60 - 80 km/h. Pērkot auto, zināju, ka vēlos kaut ko no mazās klases un salīdzināju Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Hundai Getz u.c., tažu izvēlējos Opel Corsa, jo komplektācija vispievilcīgākā un cena pieņemama.

Madara Konuša, 01/12/2008

1,3 CDTi

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 5/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Braucu ar šo auto jau divus gadus un pa šo laiku esmu guvis pietiekamu iespaidu par šo auto,konrētajai mašinai ir Enjoy aprīkojums kas nav petiekami plašs taču mūsu krīzes laikā ļoti pieņemams ,auto pluss ir trokšņu izolācīja ļoti laba un arī līgana gaita ,kā arī ekonomisks 90 zs dīzelītis kurš ir atiecīgi pietiekoši dinamisk to ir arī tekuši mani draugi kas ir lietojuši šo auto . Esmu braucis ar attiecīgu auto arī bendzīna izpildījumā 90 zs taču šie zirgaspēki tiek sasniegti kaut kādā aukstā apgriezienu diapazonā kas padara dinamisku braukšanu diezgan mokošu dzinējam ko nevarētu teikt par dīzeli, jau lietotu šādu auto dīzeli jūs nenopirksiet jo sludinājumos tas ir retus domāju ka katrs kuram ir šāds dīzelis to patiesi novertē . Auto pluss ir arī 6 ātrumu kārba ,vienīgais pārslēgties uz sesto ātrumu var pie 100 km/h un automašīna braucor ar 140 km/h jūtas ļoti mierīgi un klusi,patēriņs vasarā braucot apmēram 5,5 l /100 km tas ir apmēram 40% pilsēta 60% šoseja ,attiecīgi ziemā kaut kur 6,5,tas ir pārbaudīts visu divu gadu laikā lejot pilnu degvielas bāku. Auto apkopes ir uz 30 tūkstoši kilometru kas ir ekonomīski eksplotācijā tāču braucot līdz tiem 30 tūkstošiem jūtas ka auto sagurst ,pēc apkopes jūtama manāma auto tāda tākā svaiguma sajūtu ,tāpēc ieteiktu apkopi veikt pēc 20 tūkstošiem . Salons praktisks, plastmasa uz durvīm drusciņ rada lētuma sajūtu, bet pēc nobrauktiem 65 tūkstošiem nekādas graboņas - viss ir kluss un neliekas, ka kaut kas varētu sākt grabēt. Auto ļoti ideāls mūsu krīzes apstākļiem.Un saku kā ir Opelis ir piestrādājis pamatīgi lai celtu savu kvalitāti ....

Jānis Budēvičs, 28/11/2008

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi